Friday

A BETTER HOPE FOUNDATION : JB

15 hb haritu, wa dengan kroni2 wa ada dapat kad jemputan kahwin. Limbong Back On Track sudah hantar sistem pesanan ringkas kat wa dan kroni2. Majlis kat Rookies. Taman Scientex, Pasir Gudang, JB. Band2 orang kahwin yang dapat satu pentas dengan A Better Hope Foundation ada 4. Burn to Death, The Bangsat, Back On Track, Diamonddress. Venue memang terrrbaik la wa kasi. Cuma satu je. Agak ceruk la tempatnya. Kalau ada transport peribadi ataupun transport pinjam kawan2, family, sedara mara.. ha.. itu tak jadi hal. Ni wa selitkan sikit gambar kenangan untuk lu orang tengok.












Lepas kendarat kat rumah orang kahwin:


-Mat saleh tu muka plastik ke hape? Macam bendul pun iye gak.



- DXD vs BACK ON TRACK



- SO U THINK U CAN DANCE 2009...



- LINE UP 4U2C AKAN DATANG...



* Segala gambar adalah hasil kerja tangan SILENCESCREAMER.
www.myspace.com/silencescreamer

5 comments:

Anonymous said...

dem. lu kurus!

reza! said...

ape barang hardcore pakai seluar celorang jenama Gordon beli kat GIAT HYPERMARKER ngan kasut reef bundle stulang?

mim said...

pergh
bergaya~
:D
hahahaha

delina said...

nak tengok gambar drummer beraksi

jenjibam said...

reza: beli mahal2 leceh. mosh kang koyak sane sini. wa beli murah2 sudah.

del: drummer low profile.

sapik: bukan kurus. tuff!!

mim: tau xpe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...