Wednesday

Deep Sangat La Pakcik Wa Ni..


*ini adalah hasil kerja tangan pakcik wa.




*kitab yang jadi peneman setia pakcik wa




*juga kitab yang hari-hari dibelek pakcik wa.




*Coretan yang wa rasa dia sorang saja yang tahu apa yang nak disampaikan.


Itulah antara stuffs di dalam bilik pakcik wa. Ada banyak lagi. Belum lagi wa tunjuk komik Ghost Rider Episod 1 tahun 1979 punya lagi. Hari-hari wa layankan dia sembang panjang. Ada dia minta tolong dengan wa untuk jual karya-karya kartun dia secara online. Entahlah.. nanti la wa tolong mana yang patut.

Baru tadi dia tunjuk hasil tangan dia yang baru. Sangat cool. Ada la dalam 50-60 mukasurat yang dah siap lukis. Dah siap fotostat dah pun untuk pass kat wa bawak balik Kelana Jaya nanti. Bukan main suka dia bila wa kata nanti wa tolong mana yang patut.


Semalam wa satu family makan besar di My Friend Kempas. Pakcik wa order aiskrim.
"Bang, kasi aiskrim vanilla ice-ice baby satu bang. Jangan sejuk sangat ye."


Apa-apalah Cik Zam... janji happy!

2 comments:

mim said...

belun apa belun?

jenjibam said...

belun? ape tu mim?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...