Thursday

Mesyuarat ADUN. Semua warga Malaysia dijemput hadir.




Macam biasa, lepas majlis ada ngeteh. Mihun goreng sama teh o suam. Pencuci mulut kemungkinan buah tembikai dan karipap inti sardin.

10 comments:

mim said...

nak tgk dxd
:)
wakaka

Nizam said...

damokis,net pilihan saya!
diamond dress tak brape sgt la.
hahaha

tiger_fi said...

kalo bob ku2 nyanyi lagu "cintaku sampai ke Ethiopia" , sy sanggup batalkan semua tournament golf saya.

siapekah aku ? said...

hoi jibam..aku sebagai organizer sejak bile menyediakan mihun & karipap..balik2 epok2, mee siam..yg die nk tunjuk die punye menari..aku tak dpt menari ! ini lain pak maun ! haishh mcm2.. -siapekah aku ?

siapekah aku ? said...

hoi jibam..aku sebagai organizer sejak bile menyediakan mihun & karipap..balik2 epok2, mee siam..yg die nk tunjuk die punye menari..aku tak dpt menari ! ini lain pak maun ! haishh mcm2.. -siapekah aku ?

siapekah aku ? said...

hoi jibam..aku sebagai organizer sejak bile menyediakan mihun & karipap..balik2 epok2, mee siam..yg die nk tunjuk die punye menari..aku tak dpt menari ! ini lain pak maun ! haishh mcm2.. -siapekah aku ?

dellia said...

kem salam kat killeur calculateur.. aku tidak dpt menghadirkan diri..
oh, dgn daimen dres skali eh :D

moqh said...

polis dah plan nak serbu gig ni..jangan minum arak dan isap dadah

jenjibam said...

moqh: kalo camtu lenkali gig buat kat club ah. konpom x kena serbu.

siapekah aku: ada joget twist ya?

abang polis: ah. lu mane into dgn gig2 ni.

c!k baBy said...

aku pon nak mintak kau kemslm kat killeur ngan dxd.
hahahha :D
aku tak dpt trn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...