Thursday

KISAH SEORANG KAWAN.

Aku ada kawan. Nama kawan aku Boy. Umur dia nak masuk line2 30sen. Dia sekarang dah berubah. Berubah menjadi lebih positif. Aku tumpang gembira. Pagi tu..aku nampak dia sembahyang Subuh. Dia kata.."Umur aku ni dah berapa..sampai bila kan aku nak hanyut..Aku kena berubah! Mesti berubah!" Bagus kawan aku ni. Jenis tak kedekut, baik hati, kelakar. Kawan aku ni baru je aku kenal. Dia matang. Tapi kadang2 datang bangang dia, nampak macam tak matang. Dia berfikiran jauh. Dia ada awek. Orang ada awek kena berfikiran jauh. Kan Boy? Boy..bila nak belajar main gitar? Boy ni tak tahu main gitar. Sama macam aku. Tapi dia nak belajar main gitar sebab nak main satu lagu je. Lagu Cina. Aku pun tak tau lagu apa. Dia kata lagu tu nanti dia nak "propose" awek dia. Romantik Boy ni rupanya.
Semoga Boy bertemu kebahagiaan satu hari nanti.

3 comments:

mukhrizlatif said...

romantik nya abang azri.hahaha

jenjibam said...

tahap romen la dia punya romantik.
wakakakaka.

Anonymous said...

abang azri...i suka la kat u..romantiknya... u jump i jump la mcm ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...