Sunday

ONE VOICE ASIA TOUR 2009 !!

ONE VOICE ASIA TOUR akan menjejakkan kaki ke KL pada 31 Januari 2009.
Bertempat di Noisy Studio Ampang.
Tiket aku tak sure la pulak berapa hengget. Takde tertera kat flyers tuh.
Free kot... rezeki tu..kena datang ramai2 tu...haha.
Band HC dari Berlin, German, Punishable Act akan beraksi.
Band2 lain yang telah termaktub sekali utk O.V.A.T di KL ialah:

-Sideline (SG)
-Forefront (SG)
-Bare Knuckle (SG)
-Uphold (Alor Setar, Kedah)
-Inflict (Kota Tinggi, Johor)
-Crestfallen (Batu Pahat, Johor)
-The Monaco Heartattack (Pasir Gudang, JB)
-Dead Disco Dancer (Ampang, KL)
-Diamonddress (Pasir Gudang, JB)


So..pada sesapa yang layan muzik yang sebegini.. disarankan hadir. Rugi kalau tak tengok diorang perform.(Ke nak promote band sendiri? Haha..)
Kita ada misi..kan? Tengok Amy Search. Pakai Honda Accord tu. Perghh..
So..korang2.. eksesais dari sekarang. Stenbai untuk cabut rumput, tebas lalang, jalan ketam dan segala macam ungkapan la yang malas aku nak taip dah.
Jumpa korang kat Noisy Studio Ampang!



2 comments:

phycho war said...

video di atas dinyanyikn oleh siapa??

jenjibam said...

dinyanyikan oleh:
OVC - One Voice Crew :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...