Thursday

TAK LAMA LAGI..

masa dah gila suntuk. Wa langsung tak buat preperesyen untuk selebret besday tok guru wa yang akan tiba tak lama lagi. Wa nak bagi sesuatu yang dia akan kenang sampai bila2. Tapi wa jauh sekarang ni. Wa kat JB. Dia kat Putrajaya. Macam mana wa nak pass kat dia hadiah dari wa? Pikir punya pikir, wa ada idea yang sangat bernas. Nasib baik internet rumah wa ni on 24 jam. Nak pass sekarang.. besday tok guru wa Sabtu ni. Boleh lagi ni.. sempat lagi kalau wa nak main polis sentri dengan budak2 kawasan perumahan wa ni. Agak2..tok guru wa ingat kat wa tak sekarang ni? Member2 seangkatan wa pun kata nak bagi hadiah special kat tok guru wa. Tok guru kitorang la senang cerita. Surprisenya Sabtu la baru wa bagi. Ek?

1 comment:

mim said...

ish
takleh jadi
aku nak gak join
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...