Tuesday

KERJA PART TIME PERTAMA UNTUK TAHUN INI.

Satu petang.. wa tengah asyik korek telinga guna putik kapas, sambil duduk bersila panggung melayan DVD cerita "I'm Not Single". Lawa pelakon perempuan tu weh. Rokok Surya di bibir, Coffemix 3 in 1 di meja kecil. Wa dah tak senggama dengan Nescafe 3 in 1. Wa dah tak guna produk Nestle. Nestle produk Israel. Ceh. Mee segera wa dah bertukar jenama. Wa masuk Giant Hypermarket mata dah tak melilau cari jenama Maggi. Wa kini senggama dengan jenama Mamee dan Mi Sedap.

Sedang asyik melayan Lisa Surihani dan Farid Kamil jiwa-jiwa, wa dikejutkan dengan satu sistem pesanan ringkas.

Mesej dari seorang kenalan.


"Bam.tolong culik aku kat mlaka bulan 3 ni bleh? blk kl."



Wa tengah kira-kira sekarang ni, berapa wang tebusan yang patut wa minta dari ibu bapa beliau.


Ada cadangan bernas?




p/s: Ada sesiapa lagi yang rasa-rasa nak sangat-sangat dirinya diculik, sila kontek aku dengan kadar segera.

10 comments:

c!k baBy said...

ermm..
aku pon ingat nak suro kau culik aku dr penang nih!
aku da rhendu nak blk jb.
:D

iyan said...

gua tau sape?
ssh bdk sekolah nih...
hidup tau nak bebas saja...

reza! said...

budak2 skang tau nak bebas je..
tu yg jadi rempit jalanan..

c!k baBy said...

iyan berbual cam ayah-ayah lak.
:D

syapik said...

tula..
time skolah, jgn la sibuk nak merayap..
haih..
bdk2 zaman skang..
asyik nak merayap jek..
sanggup kene culik tu..

Anonymous said...

gua kenal budak ni~
budak ni nak spm2 pown nak merayap lagi ke??

cita2 tinggi nak pegi jepun nak belajar...
jgn kasi tinggal impian sudah :P

culik mintak sejuta je...bam~

delina said...

macam bole tau je sape yang kat melaka tu.
nak join pakatan culik gak.
bole dapat $$$$$$$ :D

jenjibam said...

masalah utama aku nak culik..
aku takde kereta. haha.
helmet pulak ade 1 jek.
ngahahaha.

delina said...

kereta tak menjadi masalah.
yang penting 50-50.
amacam?

mim said...

maybe budak nih suruh culik time nak cuti kot~
kena sisat dulu nih~
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...