Thursday

ROOTS DAN ROOST. APA BEZANYA?

Ini adalah gambarajah yang wa ambil dari Google. Gambarajah di bawah ini ialah ROOST CAFE di Johor Bahru.






Gambarajah di bawah ini pula komen tentang ROOST CAFE yang telah bertukar menjadi ROOTS CAFE.




*klik gambarajah untuk imej besar.


Wa tak puas hati. Member wa dah jejak ROOTS. Wa rasa, geng-geng J.B wa yang lain tak pernah lagi jejak ROOTS. Wa mesti dapatkan info dari si pengomen. Di manakah lokasi ROOTS Cafe? Berdekatan dengan ROOST Cafe kah? Misteri bukan? Hanya si pengomen yang tahu lokasi.

13 comments:

jojie-elle said...

whatever it is..aku x pnah tahu ader Roost mahupon roOts :p

ira zaki said...

buahaha..
sian reza kene bahan..

mungkin roost dah tukar nama skarg..
diorang tanak bgtau sape2..
bgtau reza sorg je..

peijan said...

g roots tak ajak!

acituvwxyz said...

haha gila la kena bahan, sumber kaw2 pny. wakaka bodoh

reza! said...

saja gua bagi salah eja,
kalo tak lu xde modal..

kan,kan,kan..

jenjibam said...

jojie: kena amik tau la jojie oi..ngahahaha.

ira: wa pun rasa camtu la.

peijan: tak hajak la!

acit: ini sumber champion punya cit.

reza error: ah.. takdenye. wa up awal2. kang lambat sikit lu delete komen lu. blah.

moqh said...

terbaek!!!pembalasan sipitung namanya nih..hahaha..

keng said...

hahaha...
reza jgn x bawak gua lak nnt kalau nak g roots ye....
hehehe

c!k baBy said...

wah!
roots tu tempat baru ke bam?

nnt kite suro reza bwk kite ahh beb g roots tu!

:D

tak sabar ni aku nak pegi.
hahahha

delina said...

ramai buat request nak pegi roots nih.
reza jgn buat2 lupe. hehehe

yusridahmati said...

tak ajak aku pon.....
oh aku lupe... aku bukan orang tiram...

yusridahmati said...

tanya diorang sape yang perkenalkan.. hahahhahah

Mitsuo said...

ohh Roosts ni. penah pegi skali. gambar yg dia lekat kat dinding tu mmg cun giler!

btw bro, pnah dgr kamera underwater jenama K-Buddy tak? hampir2 kpd vivitar mariner tu.. well, musykil ni, google tak jumpa. ari tu beli kamera ni kat bazar jb tu ngan harga rm30 (dah tak tau nak bli apa, so bli la benda ni). tapi tak pnah try lagi, ntah boleh guna ke tak.. so, plz lemme know kalau ada info pasal kamera ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...