Thursday

Angels and Demons VS The Arrivals


*apa pasal Jay-Z suka buat macam tu? lu orang akan tahu nanti.



*lu orang download ini cerita kasi tengok macam mana.



* hah.. rokok siapa yang ada logo ni?




* jalan cerita yang menunjukkan illuminati menguasai.


*mata satu wo!



*sama tak dengan mata satu yang di atas?



*mata satu jugak?




*apahal duit U.S ada logo illuminati?




*N.W.O-propaganda mereka saja.




*lu orang tengok struktur illuminati ni.




*lu orang tau Madonna antara orang kuat mereka?




*pergi tengok cerita ni kat wayang kalau nak support propaganda mereka.



Memang bijak kepala hotak mat saleh memutarbelitkan cerita sebenar kat muka bumi ni. Pemilihan pelakon kesukaan ramai, Tom Hanks sebagai pelakon utama dalam cerita ni langsung tak membuatkan wa tertipu dengan jalan cerita yang disampaikan. Wa belum tengok lagi cerita ni. Wa baca dari sinopsisnya saja. Duit wa cukup-cukup beli Surya 12.

Filem Angels and Demons yang tengah panas kat panggung sekarang ni, menceritakan secara simbolik tentang illuminati yang telah lama tak wujud di muka bumi ni. Penonton yang tak tahu disebalik apa yang hendak disampaikan memang akan seronok menonton cerita ni wa rasa. Angels and Demons ni cuma nak mengelabui mata-mata mereka yang tahu bahawa pengaruh illuminati sedang takluk dunia sekarang ni.

Pada pandangan peribadi wa, siapa saja yang menonton cerita ini dipanggung, sedikit sebanyak dan secara tak langsung akan menyumbang kepada dana mereka untuk melebarkan lagi sayap empayar yang semakin besar. Kalau rasa nak tengok juga, download sudey. Tak payah bayar.

Mujurlah ada satu filem dokumentari hasil penat lelah Noreaga Production yang telah membongkar habis-habisan tentang illuminati dan ajaran Freemason yang dalam diam telah pun menguasai dunia tanpa kita sedari. Apa illuminati tu? Cukuplah kalau lu orang tonton The Arrivals hasil dari kajian mereka yang mendalam. Dokumentari mereka bukan dokumentari kosong. Ada bukti dan fakta yang menguatkan hujah mereka untuk menyatakan bahawa illuminati ini masih lagi wujud.

Wa tengok The Arrivals tu rasa seram sejuk je. Berdebar-debar je. Lepas dari wa tengok dokumentari tu, secara automatik wa akan dapat detect yang setiap filem yang ditayangkan akan terdapat info-info yang disampaikan oleh orang-orang mereka, kepada kroni-kroni mereka secara senyap. Tapi pada penonton yang kaki wayang, yang tahu nak jadi orang pertama tengok movie baru di panggung tak akan perasan kewujudan mesej illuminati yang hendak disampaikan. Memanglah gila babik!

Dari dokumentari tu lah baru wa tahu yang You Tube, MTV, movie-movie yang mereka hasilkan, ditayangkan kepada umum hanyalah cuma satu propaganda mereka. Lu orang tahu tak, dalam kebanyakan movie yang dihasilkan mereka, watak-watak orang Arab dilakonkan oleh pelakon berbangsa Yahudi? Lu orang pernah dengar New World Order? Itu propaganda diorang.

Malas cakap banyak, wa dah link kan mana-mana yang patut, lu orang ushar la sebaik mungkin. Ingatlah, bahawa dunia ini ialah tempat tumpangan yang sementara. Akhirat jualah sebenar-benar tempat yang kekal selama-lamanya. Hah..kan wa dah berkhutbah!

Wa serius ni weh.

9 comments:

ApizMabux™ said...

cter angels and demons tu tunjuk illuminati xditerima oleh church katolik kt vatican city. tp mata2 illuminati laen ade je kt sekeliling kita. aku da tgk cter angels n demons tuh

jenjibam said...

apizmabux:
jgn tertipu bai..
kalau dah pope pun sama bersekongkol dlm konspirasi ni, lu percaya muvi macam tu? hahaha.

lu tengok wayang? menyumbang la tu. haha.

arip otai bunker said...

chorrr... kat ipoh mahligai freemanson tersergam indah di tiger lane berdekatan dengan kelab golf dan padang polo..

kat negeri lain pun ade aku rase
propaganda yahudi ni mmg hebat.cerite indiana jones pun ade unsur yahudi ni

bebudak zaman skang pun kalau nengok pelakon best tengok wayang.
dah tahu kalau tajuk tu lain macam,jgn la pi tengok, tahyul dan bole mempegaruhi pemikiran tu semue.

layan big stan lagi best!

ApizMabux™ said...

haha aku tak kene tipu la
geng2 ni sume join secret society kn
mcm the freemasons, bilderburg group, skulls and bones, bohemian club mcm2 lg la. aku mnt kaji bnd2 nih

ira zaki said...

dlm cite angels n demon tu first2 je poyo2 ckp pasal illuminati...
but in the end..it's all made up by a pope yg nak kuasa..
tapi mungkin jugak nie adalah propaganda dr diorg..
it's up to the individuals nak percaya or terpengaruh ke tak..
time nie la nak menguji keimanan seseorg itu..

nice observation. gud job. bagi A!

jenjibam said...

apizmabux: bagus la kalau lu kaji. ramai orang tak tau. main langgar je. benda tu bukan society pis.benda tu semua konspirasi.

ira: bagi aku A eh? nak apply jadi lecturer kat kolej aku tak? hehehehehe....

arip: dekat dgn rumah aku ni ada. tu ha..sunway pyramid.

Nizam said...

tu la aku dah cakap.FUCK ZIONIST!

delina said...

peh. rajinnya buat research.
download je ah pasni sume.

borhan said...

nice...teringat dulu kat skola aku ade wat pembentangan pasal illuminati nih berdasarkan satu buku neh tajuk die "bidak2 di papan catur"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...