Saturday

Guitar Hero III : Jom Battle !




Lu orang pernah main game ni? Wa rasa ramai yang hustler gila babi. Lagi-lagi kaki PS2. Wa tak pernah umur nak main game ni. Tak true, kata rockers kat kampung wa. "Main gitar takde tali." kata diorang. Tahniah la pada siapa yang hustler. Wa nak tunjuk sikit macam mana lu orang kena kencing bulat-bulat..






Nak main game ni lagi? Ahaks. Nasib baik wa tak pernah umur cuit game ni. Borak dengan kucing lagi best dari main game ni. Lu orang perasan tak wa sekarang lebih cenderung menulis ke arah kesedaran. Apakah wa dah sampai seru? Jeng..jeng..jeng...

7 comments:

delina said...

main guli je la pasni!

reza! said...

main pondok-pondok ada berani?

dellia said...

main tenteng jom!

arip said...

dah masuk metro dah pasal ni
tapi ade yg tak sedar lagi

ini semue propaganda yahudi menghina islam

layan wining eleven lagi best..

Aiman JB said...

daripada battle mende tuh,baik ko battle mende ni bam :
http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/...kita tgk sape terror..jangan ubah keputusan ea..

jenjibam said...

ah. wa tetap dengan permainan rasmi wa - tengteng.

Aiman JB said...

wakak !
bam,baling batu cepat !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...