Saturday

LOMO - WEDDING MUKHRIZ :: AZIZAH

Seperti yang gua war-warkan (bukan perang-perangkan ya adik-adik!), gua up juga gambar wedding boss dan mem lomokidS ni. Bukan tak nak up awal-awal, maklum sajalah, status poket gua yang sentiasa berlubang ni menyukarkan gua untuk melabur develop filem ni.


MASA NIKAH DI RUMAH AZIZAH:


































HA..NI MASA BERSANDING KAT UIA GOMBAK:





















LAST CALL, ULU TIRAM, JOHOR BAHRU:








































Kesimpulan: kopak...kopak....

5 comments:

delina said...

kopak ke..
hahaha

HPP said...

wah cantik, abg ni de wat package wedding x?

dellia said...

muka ipan sambil buat peace kat blakang hpp sgt ayu lah! auuwww..

qatrun said...

suke sgt kat pelamin yg ade byk gambar tu~~so creative!

Lana said...

ohmigosh cun gile tmpt bersanding gmbr2 lomo!
first time tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...