Tuesday

Anugerah Juara Lagu ke-24

Syimir Juih calling kawan, mintak tolong assist dia untuk shoot Yuna di AJL ke 24 kelmarin. Kawan ngikut aje. Dalam hemat kawan ni, payah la jadi artis. Terkejar sana sini. Penat. Tahniah kawan ucapkan pada yang menang. Yang kalah, tahniah jugak la. Kawan turut tumpang bangga dapat jadi krew Yuna secara tak langsung. Haha. Mula-mula kawan segan-segan juga nak berbual sama geng-geng krew Yuna. Iye la, kawan tiba-tiba je muncul. Kenal pun tidak. Dah lama-lama, Yuna error pun kawan bahan. Lantak le. Ehehe.. Selama ni tengok AJL kat depan TV sambil layan Surya dan keropok cap bas dua tingkat saja. Kali ni kawan dapat pergi tengok live. Siap lepak kat backstage, changing room semua. Pengalaman baru tu..

Gua harap Syimir Juih dapat job untuk shoot Elisha Cuthbert pulak lepas ni...








3 comments:

ahleng ariKen said...

steadylah~

miLk+ch0co said...

woah..pkai DSLR kah shoot nih?

jenjibam said...

farid: steady la nih.haha.

miLk+ch0co: haah. pinjam member..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...