Tuesday

lomokidS Up Setapak Lagi.. (Update)



Gua nak ucap setinggi-tinggi tahniah pada kaum keluarga lomokidS yang bekerja keras untuk memastikan apa yang kita buat selama ni berhasil dan berjaya. Big thanks pada admin lomokidS yang sama-sama memerahkan idea untuk FIRST backdrops untuk siaran TV kali ni. Gua bangga dengan lu orang.

Seken, big thanks gua pada semua yang terlibat dari A sampai Z. Korang tahu sapa korang. Ada yang sanggup datang dari jauh, bersengkang mata semata-mata mahu menjayakan projek kali ni. Gua harap untuk lain-lain aktiviti, semoga akan lebih ramai lagi askar-askar lomokidS turun padang sekali.

Di bawah ni ialah preview semasa collaboration dengan Homegrown. Diorang memang awesome! First time gua dapat tengok depan mata kerja-kerja di belakang tabir. Insyallah lepas ni if ada rezeki, lomokidS akan collaborate dengan production-production lain yang berminat :D

Lomo On!




===============
*Update

1st episode featuring YUNA goes on air this THURSDAY 4/11/2010 @ 3:30pm on Astro Hitz Ch 705.

5 comments:

ahleng ariKen said...

gua tak join :S

jenjibam said...

takpe. lain kali insyallah ada lagi. lu stenbai je

Celestial Being said...

nak join camne jibam ? .. takot datang2 kang aku jadi outsider je ..

Lann Shaukani said...

Bangga bai.

jenjibam said...

join je. ape ade hal. lu nak datang mana? haha

lann: bangga lann... hasil tangan lu jugak tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...