Monday

TAHUN BARU HIJRAH ADA TEPUNG TAWAR?

Untuk kawan2 wa yang wa sayang amat, wa nak ucapkan jutaan terima kasih kepada lu orang sebab tunaikan permintaan wa yang tak seberapa; Plan B, rewang Syafeeq habis-habisan.


Wa rasa Syafeeq punya majlis la paling grand tahun ni. Ingat sikit ke nak upah jurugambar dari Candid Syndrome? Busuk2 pun mau RM 1, 500.00. Habis duit saving wa dengan kawan2 wa. Semua untuk lu Syafeeq. Tapi takpe.. kitorang ikhlas. Tak mintak apa2 balasan pun. Tapi, kalau nak balas, boleh jugak. Ahaks!
Kecik tapak tangan, tapak kaki wa tadahkan.

Untuk klik2 wa yang wa sayang, lepas ni, kita ada kerja overtime ok!
Plan C!


Kumpulan gagak hitam: Wa, Azri, Del, Mim, Zahar, Peijan, Iyan.

Lu orang terbaik! Wa belanja lu orang sirap rumah orang kawen bila wa balik K.J nanti!

Berikut adalah hasil2 gambar oleh jurugambar rasmi untuk event kali ni; Faizal Rahim dari Candid Syndrome :


*salam jari tengah nampak...



*sapik dengan gaya mintak lubang..



*Baju kolar siak...


*takde posing lain ke sapik?


*akak terkena dik.. Bang Bang Boom!



*terus mandi junub budak2 kasi kat lu.


Yang ni video. Juga dari Faizal Rahim. Guna henpon je.



Komen wa satu je. Puas!
Lu orang.. ada komen?

5 comments:

ira zaki said...

hehe..kesian sapik..

azri_fi said...

tahniah kepada semua perajurit yg join..
kt berjaya..misi terbaik abad ini..
to syapik : jgn marah...enjoy jek.. semoga berjaya di masa hadapan..
to jibam : lu kene blanja gua makan..hahaha

sapik tiga rawrr said...

macam haram! ni dah dua kosong bam. mana boleh. main kotor nih!

delina said...

tepung tawar untuk sapik lah yang paling meriah dalam sejarah.

Ikmal Ibrahim said...

hoh, kat sini pun ade jugak?? aku ingat kat bloh mim je ade...hehehe.

selamat sudah sapik...lepas ni boleh tukar nama blog aaa dari pecahkepala kepada pecahtelurbertepung...hehehe.

ape2 pn, plan b azri memang sempoi!!!

kepada sapik...lu kena beb!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...