Thursday

Ini Luahan Perasaan Brader... Lu Orang Meh La Join Sekali.

Kali ni wa tak nak cerita apa yang berlaku di sekeliling wa. Wa nak kongsi cerita sama lu orang. Apa yang lu orang rasa, apa yang lu orang bingit, sedih, kesian, marah, murung, berjoget secara tiba-tiba, mencarut, maki hamun, sepak pintu rumah, pancitkan tayar motor member, makan kat kedai tak bayar, pinjam duit Along, malas bangun pagi, ponteng kerja dan sebagainya disebabkan oleh seorang budak yang sangat-sangat nak menegakkan benang yang basah, ALAN MARZ.

Meh share perasaan lu orang. Tak share, tak feminin ah!

Ok. Bye.



p/s: Alan Marz nak baca? Mampos ah. Blog wa. Sukati wa ah. Apahal?

23 comments:

Anonymous said...

dia masih hingusan

c!k baBy said...

sian nye anda!

delina said...

hahaha.
femes da alan marz nih.
dia tunjuk terer je reti.

alanMarz said...

ALHAMDULILLAH

Atira. said...

hmmm??

tak paham.

Anonymous said...

wa pn nk femes cm dia gak.wakakaka

peijan said...

tak abes lg ke kes alan marz ni.. isk.. ape nak jadi ngan alan ni..

Pecah Kepala said...

gua sebagai wakil apache tegak wilayah persekutuan ingat nak pagar pavilion lepas ni. tempat keras tu! banyak geng alan.

bukan azri tulis said...

ALAN-CAU AR!

eFan said...

alaa..budak baru nk up!!
bdk layan DSLR, die nk tunjuk cool la pkai polaroid/instax ntahmanesatudiepkaiponakutatau.

alanMarz said...

xpe...
aku xkisah sangat..
cheers mate!

acap cornholio said...

cam sial perangai..
tak reti² nk dok diam ke?
perli org ckp alhamdulillah dlm tenet bleh laa..
kalo aku jmpe..
aku tampar gak bdk nie skali..
tak pyh tumbuk..
kalo nak tumbuk pon..
sruh sapik jek ckup..
hahaha..

Ripsta said...

hahahah
semoga adik alan menerima ini dengan tabah..dan belajo dari kesilapan
belajo la jadi dewasa sikit
jgn nak ikut kepala sendiri je
ada paleotak pikior jgn pikior pakai palelutut
jgn nak tanye org je..belajo cari maklumat kat intenet takpun tanye maklu kot kot la maklu otai polaroid zaman mude mudi die ke..sapo nak tau kan?

aku maleh nak cakap banyak sebab aku percaya setiap org itu berhak di beri peluang kedua..

penah tengok lion king? buat cam simba tuh..lari..pastu dtg balik..
dtg dan tunjuk kan something.
tak pun citer forest gump?penah tengok forest gump? run..run..run alan run...kalau tak penah tengok lu mmg kodi

kejoryobkejor! said...

Atira ni cun lah..boleh berkenalan
jom couple...abang sangap ni

hahahah
hahahahhahah
hahahha

jenjibam said...

arip nasihat mcm bapak2.

alanMarz said...

ok..ok..
sye undur diri..
tengs 4 da info..
sy bkn lancau..SY ALANMARZ>>

.ema. said...

mesti dkt rumah nangis dlm bilik sorang2.

Mr.Krukk said...

ko xkesah,alan?
perh!
hati ko keras..
hahahaaaaa!

reza (bukan nama sebenar) said...

alan marz,
bek lu diam je gua ingat..
lu budak-budak lagi,
lu bukan tau ape sgt..
lu hebat kat alam siber je,
jgn gebang je lebih.

kalo lu hebat sekalipun,
x salah kalo lu diam je kan?
kalo lu x hebat,
mmg patut pun lu diam.

walaupun myspace lu pegang,
ingat gua heran sgt?
lu baru nk mumayiz gua da kenal myspace ah..

love and peace,
afundi OBRI.

I Am Sparticus. said...

hahaha! lawak gilaaa!
nasib baik aku kne lock. kalau tak dah join dah..

alan mraz, keep quiet, and slowly walk backwards.

dah cukup havoc dah ni~

ps: rindu ko bam.

jenjibam said...

hamzah: rindu je tak guna. balik malaysia cepat. wa tak sabar nak comolot dgn lu.

Ikmal Ibrahim said...

haisyh...manusia kalau bodoh tapi ada tatasusila, masuk rumah orang ketok dan bagi salam tu aku tak kesah lagi...ini kalau dah bodoh, takde adap sopan, masuk rumah orang main terjah-terjah, siap silap tegur...kalau aku, dah siap2 gali kubur tunggu orang datang tembak je.

sudah dulu...

spek Chrome said...

menggelabah la lu alan..
pi main jauh2 arr..semua xsuka hang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...