Tuesday

Nasib Baik Saya Tak Rempit Time Tu..

Lu orang bayangkan.. lu orang tengah penat sangat-sangat, duduk dalam kereta, lalu kat highway, sambil rasa nak terkencing sikit-sikit, waktu malam, lepas tu.. jalan jem teruk gila babi. Call PLUS tapi tak angkat. Apa macam? Rasa nak bayar duit tol ke tak? Ke nak mengamuk kat tengah-tengah highway tu?

Sial.

4 jam dalam kereta... baru gerak 10km.

Gila gore wa tahan sakit kepala, Boy tahan kencing, Efan tahan marah, Del tahan telinga dengar Berg membebel sorang-sorang.


p/s: Berg mengigau dalam kereta. Bangun-bangun tidur je terus nak bukak seluar. Gersang ke?

5 comments:

delina said...

perangai sebenar masing2 terbongkar malam tu.

.ema. said...

hahaha. bodoh gila BERF!!!

iyan said...

berg mimpi mia tuh...

jenjibam said...

kalau la wa rekod video time BERF ngigau.. peh..

azrifi said...

gua yg drive time ni, tapi berg yg lebih2 maki..ahaha..gila la berg..del asyik tido je mcm hamster..jibam plak sakit kepala sbb darah tinggi, efan gila garang..siap maki keling tu..gua rilek je sbb ade lagu faberet gua...hehegegehegehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...