Sunday

Secara Automatik Kawan Rasa Nak Siku Muka Orang.




Kurang ajar. Ini jenis mak bapak tak ajar Rukun Negara. Pergi blog dia, dia dah delete dah posting dia. Tulis ikut sesedap rasa. Dengar cerita kat JB havoc habis dah benda ni. Rugi betul kawan takde kat JB time ni. Kalau tak, boleh juga kawan update cerita-cerita baru yang tengah panas ni. Oh ya, fuck you yangguatakkenalpunsiapapenulisblogtersebut.





7 comments:

ahleng ariKen said...

sesetengah org tak tahu nak bersyukur..syukur le rakyat johor merasa gak ade sultan..penang ni..ape de??siap cina lg yg pegang..bodoh btol dak2 ni..

ripsta said...

ini la contoh melayu yg merosakkan bangsa sendiri.

hajaribrohim said...

ini bukan melayu.ini la melayau. semoga hatinya terbuka untuk berubah dan menjadi manusia yg lebih baik, tutur kata, dan adap sopannya. aamiin~

Al-Fatihah untuk Almarhum sultan kesayangan saya :)

Nizam said...

tunggu masa je tu bam.dah packing barang nk redah sungai golok.tido tak lena

zaki said...

bam,
kat jb habis kena berkabung...klu x kena saman...
cina pun ikot berkabung gak..tapi post dorang kat atas ni melampau gile...

saya.L-A-N-N said...

lu cari budak ni tampar je dia.
tak reti bersyukur. kaum2 mcm dia mengjahanamkan melayu.

jenjibam said...

dah kena tahan dgn polis. dah bawak g jb. siap la dia.. TSN kerjakan cukup2. kurang ajo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...