Tuesday

Manchester United Punya Cerita.


Kawan baru lepas tengok game kat TV 3D rumah sewa kawan. Manchester United lawan Newcastle United. Dia punya game memang sedap. Gol semua lawa-lawa. Oh ya, gol lawa-lawa tu semua dari Manchester United ya. Newcastle sebijik pun takde gol.

Sambil-sambil bersahur tu, kawan dan teman serumah kawan, layan la game sedap tu. Kutu Chelsea pun ada tengok. "Good game." kata kutu Chelsea tu. Kutu Liverpool dan Arsenal juga ada. Kutu yang tak minat bola pun join sekali.

Tengah sedap tengok game, mata kawan terpandang kelibat penyokong Manchester United. Tiap-tiap kali game, tiap kali tu la muka diorang mesti ada masuk dalam lensa kamera. Kawan rasa diorang memang true la. Tiap-tiap game dia ada kat stadium. Apa yang buat kawan cam diorang tu, sebab identiti diorang tu senang kawan nak kenal.

Kalau tak percaya, try tengok game-game Manchester United lepas ni. Konpom muka diorang ada masuk dalam kamera walaupun satu saat.




Kawan rasa dia punya top, lagi power dari coach Manchester United. Lensa kamera pun tak selalu kasi preview kat coach Manchester United.

2 comments:

Lann Shaukani said...

Man Utd memang power, nak kata apa?

mim said...

haah betullah.selalu nampak je dekat area tepi tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...